butikken

8. aug. 2011

Så er det vist officielt!Butikken flytter!!

Meeen bare rolig - faktisk rykker vi blot 300 m længere sydpå :-) Efter en del overvejelser og mange spekulationer er vi nået frem til at det bliver rigtigt godt for butikken at rykke tættere på Ørestads city, selvom det kun er 300 m så håber vi, at det alligvel er med til at gøre en forskel, i og med at der kommer endnu flere glade mennesker forbi vores butik.
Vi har været glade for at ligge oppe i det grønne Bella Hus men vi har fået tilbudt nogle lokaler nede i "Bjerget" hvor den fantastiske Foodshop no 55 også ligger og det er faktisk lige klods op af dem vores nye butik åbner. Det er jo både godt og skidt - godt fordi vi håber at vi i fællesskab kan tiltrække endnu flere folk til vores to butikker og hjælpe hinanden med markedsføring og branding. Rigtigt rigtigt skidt fordi det nu betyder at Louise og jeg på daglig basis får ALT for let tilgang til deres kager....især romkuglerne...Åhhh romkuglerne!!

Nå, men herunder kan I se et par billeder af det nye lokale som det ser ud pt - så kryds fingre for at de er klar til at vi kan flytte ind sidst i august og f o r h å b e n t l i g åbne op den første september, men vi lover at holde jer opdateret her og melde en endelig åbningsdato ud så snart vi ved det 100%.

2 kommentarer:

 1. Jamen til lykke med de nye lokaler! Jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Tak tak... vi glæder os også rigtigt meget selvom det indebærer at vi skal pakke hele butikken ned i flyttekasser zzz - men vi har besluttet at vi samtidig drikker champagne ;-)
  Håber du kommer og besøger den nye butik

  /Kirstine

  SvarSlet