butikken

21. nov. 2010

Sorte kjoler til fest

Nu nærmer julens fester sig, og mon ikke der gemmer sig en lille tøjkrise eller to ude i Ørestaden (-: ?
Vi har heldigvis masser af bud på sorte kjoler til fest - eller sorte kjoler, som kan dresses ned til hverdag, så du kan bruge din kjole til både fest og hverdag (det er så godt for budgettet med kjoler, der kan bruges til flere lejligheder!)

Sorte kjoler er en evig klasikker, og med en sort kjole er du aldrig helt galt på den. Den sorte kjole er ikke præget af tendens og trends, som på brutal vis kan forkorte levetiden på dit look...

Den klassiske sorte kjole

By Groth er så dygtige til at lave kjoler, der har fantastisk pasform!
Den sorte kjole med lynlås i ryggen er klasisk, men får et tvist med lynlåsen og den dybe ryg.Den sorte kjole med bredt taljestykke er virkelig flot til dig, der har former. Begge sorte kjoler giver smuk timeglas facon og koster 1299,-kr

De sorte kjoler fra By Groth er eksempler på kjoler, der kan bruges til mange lejligheder. Sæt stilletter til kjolen og du har en sort smuk kjole til aftenfest. Brug de sorte kjoler med lange rå støvler, tykke strømper samt et lækkert tørklæde - så er du hverdagslækker.

Sort kjole med blonder - god til dig, der ikke vil vise arme!

Den sorte kjole fra Gat Rimon er med blonder på skuldre og arme. Den er rigitg god til dig, der ikke er glad for at vise arme, da den camuflerer og stadig efterlader et indtryk af bare arme. Den sorte kjole fra Gat Rimon koster 899,-kr

Sort kjole fra Nümph til kun 399,-kr

Den sorte kjole fra Nümph er en rigtig god kjole til en god pris! Den sorte kjole er funky med draperinger ved hoften og skuldre med læg. Fås for øvrigt også i grå.

Sort kjole - leg med tilbehøret

Den sorte kjole fra Gat Rimon er fin og enkel med få gode detaljer i form af knapper og elastik i taljen. Den sorte kjole er i silke og er rigtig god med leggins under. Leg med udtrykket på den sorte kjole og se hvor forskelligt et look du kan få med henholdsvis læderleggins under, skinny jeans eller fine strømper. Prøv dig også frem med høje støvler, fine stilletter, ballerinaer, forskellige smykker og skønne tørklæder. 
Den sorte kjole koster 599,-kr på tilbud lige nu i butikken.


Ekstravangant sort kjole i fed silke

Den sorte kjole fra Tusnelda Bloch er ekstravagat luksus i fed silke og skæve syninger. Kjolen koster 1299,-kr og skal helst have lov til at tale for sig selv - dvs du ikke behøver overdænge den med accessories, da denne sorte kjole er så lækker og emmer af underspillet luksus at det vil være synd at drukne den i alt for meget lir!
3 kommentarer:

 1. Er vild med accessoires. Jeg spottede lige creolerne med den hvide skive på.
  Har set creoler med alverdens pynt som f.eks. ugler, hæklede små blomster, stjerner, hjerter og fine facetterede sten som f.eks. amethyst og grå kvarts.

  SvarSlet
 2. Hej! Har I stadig den sorte kjole fra Nümph?

  SvarSlet
 3. Jep - vi har én tilbage af den sorte kjole og den er sat ned med 50% :-)

  SvarSlet