butikken

16. nov. 2010

Puder med pauseskærm
Vi er vilde med vores nye puder i butikken!
De sjove puder med pauseskærm giver hyggelige flashbacks til barndommens begrænsede tv-kanaler og gamle dage (må man kalde barndommen for gamle dage, når man er 32 år?)..
Det er Neon Living, der står bag de lækre puder med pauseskærm, og de flotte puder måler 55*35cm.Den farverige pauseskærm på de originale puder pynter sofaen samtidig med at pauseskærmen er ret humoristisk (synes vi). Miks evt din sofa pude med andre puder i forskellige farver. Puden med pauseskærm har nemlig så mange farver, at du kan blende de fleste farver ind og stadig få et match.

Neon Livings puder med pauseskærm koster 299,-kr pr stk, og så får du hele puden med i prisen - altså både pudebetræk med pauseskærm og selve indmads-puden. Vi synes nemlig, at det er smadder strengt, når man finder en fin pude, og så finder ud af, at prisen kun er for betrækket til puden!!

2 kommentarer:

 1. jeg er helt vild med denne pude. Er der også billede på bagsiden af puden, eller er den bare helfarvet.
  Og kan de forhandles over nettet, for jeg er fra jylland, og så er København lidt langt væk for en pude ;)

  SvarSlet
 2. Hej Helene
  Der er ikke billede på bagsiden, der er den ensfarvet.
  Vi er også helt vilde med puden, og vi har faktisk sendt én over til jylland før da der var bud efter en til julegave så det kan vi sagtens gøre til dig også.

  Send os en mail på kirstine@butikken37.dk så kan vi aftale nærmere.

  SvarSlet