butikken

17. jun. 2011

Cykelmyg inviteres
Tænk sig lige.

Vi har lige siden vi åbnede butikken sidste september efterspurgt nogle cykelstativer til at have foran butikken, ude på sivegaden som den så fornemt hedder.
Men det var ikke sådan ligetil, der var jo grundejerforeninger der skulle høres og spørges, organisationen By og Havn skulle kontaktes og så var der jo også skrappe designregler herude i Ørestaden.

Nej, det var bestemt ikke sådan ligetil.

Vi tog jævnligt kontakt til ovenstående, og nævnte også bare i flæng til alle der kunne være interesseret (selvsagt ikke specielt mange) at et cykelstativ kunne være fedt, da København jo er en cykelby og ville signalere at her kunne man fluks stille jernhesten og hoppe ind og shoppe.

Intet skete.


Vi ventede lidt og stak til dem igen.


Intet skete.


Så opgav vi ligesom projektet og tænkte, skidt pyt, siden en omgang bøjet jern skal afføde sådanne bureaukratisk vibrationer, så dropper vi det, og smider vores egne cykler foran, ligesom vores kunder gør.

Så er det jo heller ikke mere vigtigt, det er et cykelstativ... ikke et regionshospital, 4spors motorvej eller en beslutning om hvorvidt vores personalemøde skal indeholde romkugler eller gulerodskage!

Men tænk sig! Så i torsdags kom der lige pludselig to mænd ud af det blå, slæbende med noget meget mystisk, noget stort, noget tungt så det ud til, og noget de stillede lige foran butikken... hmmm, kunne det være... ja minsandten, det var det!

Eller først var vi ikke sikre - måske var det moderne kunst, en fancy skraldespand eller en blomsterkumme.... men nej for søren - det VAR jo et cykelstativ.... Meget meget moderne og funky.
Kun det bedste er godt nok her til Ørestaden.
Det må det her da bevidne om, et godt år, om at beslutte sig, designe og fremstille ca. 6 cykelstativer til Sivegaden.

Men fra nu af står vores egne, og selvfølgelig også kundernes cykler kun i dette smarte stativ. Yeah!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar