butikken

7. feb. 2011

Hjemme igen fra Formland Messen

Louise og jeg har været på Formland messe i weekenden og ud over at kunne sove meget længe nu hvor ingen børn var med og kunne drikke champagne midt på dagen:-), så har vi også fået en masse inspiration til butikken og til nye varer. Vi har tasker fyldt med brochurer og folder fra firmaer og vi har fået bestilt nogle rigtigt rigtigt gode ting som kommer dryssende her hen over foråret. Vi glæder os rigtigt meget til at præsentere alle de nye ting i butikken. Her et et udpluk af de ting vi har bestilt som I kan glæde jer til.

Bland andet de her super skønne skjulere til planter og blomster eller til opbevaring af små stykker legetøj, slik, hårspænder osv osv - vi har bestilt dem i seks farver og to størrelser og de koster kun 15,- for den lille og 20,- for den store. Fra Okholm.Også disse lækre nye kasser fra danske Manostiles har vi bestilt -  Manostiles er forholdsvis nye og var med på messen for første gang (ligsom os!) og vi har ikke haft deres produkter i butikken før, de er i stof og håndlavet og pga stof kvaliteten er de meget holdbare. Kasserne skulle meget gerne komme engang midt i marts.Der blev også plads til nogle nye ting fra kendte House Doctor - blandt andet denne store vase - den kommer også med motiv af en sort cykel - rigtigt fine og som kendetegner House Doctor, meget fornuftig pris.


Vi vil også introducere et nyt keramikermærke til butikken og har også købt nogle af disse fine vaser fra den danske keramiker Anna Carin Dahl som er en af de nyere danske designere der, inspireret af naturen og skovens dyr, laver farverige og flotte vaser som vil pynte i ethvert hjem og er oplagt til gaveidé.Louise Kragh bliver også ny i butikken, hun laver de flotteste smykker i porcelæn som hun producere og håndlaver på sit værksted i Århus, alt i den bedste kvalitet og det gør resultatet helt unikt og ikke to porcelæns perler er ens.
Vi har bestilt nogle rigtigt fine halskæder med en farvet snor og enten en stor perle eller tre store perler som vedhæng, det fungere virkeligt godt. Designet er helt helt nyt så der er ingen billeder af de smukke halskæder endnu, men de minder lidt om de ovenstående, bortset fra der ikke hænger nogle "extra snore" ud af perlen og der kun er brugt store perler.


Vi får også nogle ting hjem fra den engelske designer Thomas Paul - de fleste kender nok hans dyrepuder med frynser som er rasende populære, og måske hans forskellige tasker til computer, solbriller, make up, kamera og mobil telefon. Vi får nogle forskellige af de fine fine tasker hjem.Neon Living er ikke et nyt mærke i butikken, men vi har valgt at tage den populære køkkenrulle holder Paperdee hjem i alle farver så man også nemt kan danne sig et indtryk af farverne til de andre produkter. Vi kan altid bestille både sættekasser og magasin holdere osv hjem til dig.
Et andet mærker der allerede er i butikken er anne black hvor vi har de kendte porcelæns øreringe med sølv eller guld vedhæng. Nu har vi også bestilt nogle meget fine små 'hay vaser' hjem fra anne black. Rigtigt gode som gave ide til sommerens fester, bryllupper, house warmings osv osv.

Dette er faktisk bare et udpluk af nogle af alle de varer som vil komme i løbet af de næste par måneder.
Vi har nemlig også bestilt noget mere legetøj og så er vores overgangs/regn frakke fra Danefæ også på trapperne.
Vi har forsøgt at ramme forholdsvis bredt ved at tage mange forskellige varer hjem og derigennem håber vi at alle vil kunne finde lige netop det de har brug for i butikken!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar