butikken

6. jan. 2011

DUNS børnetøj - vi glæææder os


Vi er super super spændte på at vores børnetøj bliver leveret her først i februar, det er jo sådan i tøj branchen, at det rigtigt lang tid mellem bestilling og levering, så det var jo sensommer da vi besluttede os for, at vores børnehjørne skulle udvides her i det nye år. Derfor har vi faktisk også lige bestilt noget rigtigt lækkert legetøj, mere om det senere.

Vores børnetøj kommer fra svenske DUNS - det er et forholdsvis nyt mærke i Danmark og vi faldt for den lækre kvalitet og deres vilde print.
De laver meget glade, delvist retroinspirerede, prints til ungerne (og deres forældre) som er mere til skægge dyreprints, fede unisex farver og naturmotiver end måske lige superhelte og prinsesser.


DUNS har også den helt store kvalitet at det er økologisk og tilmed fairtrade certificeret. Da vi fik det af vide tror jeg vi begge tænkte: ja, men det lyder da super godt og fint fint, og så ikke så synderligt mere. Men når man så lige sætter sig en lille smule ind i hvad det rent faktisk betyder, så giver det jo egentlig ret god mening, at fairtrade tøj, da det netop er et sted hvor mange ting bliver produceret under rigtigt urimelige forhold. Der er for så vidt ikke nok, at bomulden er økologisk hvis dem der arbejder med det stadig ingen rettigheder har.
Dem der arbejder med DUNS børnetøj har ret på frokostpauser, toiletpauser, bedre løn, og fx handsker og andet nødvendigt udstyr når de farver og syr tøjet.Alle DUNS farverige prints og styles er lavet fra bunden oppe i Göteborg hvor DUNS hovedkontor er. Derfor er det ikke blot genoptryk af fx 70'erne prints eller reproduktion af gamle mønstre.
Det er velsiddende og af høj kvalitet der kan tåle at blive brugt og vasket osv.


Happy clothes for happy kids!Vi regner stærkt med at kunne hænge det nye DUNS børnetøj op her i butikken i begyndelsen af februar  men vi har ikke fået en endelig leverings dato endnu. Men vi lover at poste her og på facebook når DUNS  er landet i butikken.

1 kommentar:

  1. DUNS er fantastisk! Super pasform, holder vask efter vask og gør bare en i godt humør! Glæder mig til det kommer på hylderne hos jer.

    Kh. Mette

    SvarSlet