butikken

21. nov. 2010

Butikker i Ørestaden

Ørestaden er genstand for megen debat, og især bylivet - eller det manglende byliv - er heftigt under lup, hver gang Ørestaden nævnes. Man kan undre sig over, at der ikke er udlagt lejemål til flere butikslokaler langs Sive gaden, som jo kunne have været en lækker lille gågade langs kanalen, små sjove butikker og et stop til en kop kaffe hos Foodshop 55.

Vi savnede også butikker i Ørestaden, og derfor sprang vi ud i at realisere drømmen om egen lille butik, hvor vi selv bestemmer, og kan have besøg af vores små drenge på de lange dage.
Fields byder selvfølgelig på butikker, men et center med kæde butikker, er bare ikke mangfoldigt byliv i vores øjne.
Da vi åbnede butikken i Ørestaden blev vi modtaget virkelig godt - det er helt rørende, så søde folk har været, og der er blevet givet oprigtig udtryk for, at vi med vores lille butik er meget velkomne, og at beboerne i Ørestaden i den grad savner butikker på gadeplan.


Vi håber, at vi med vores butik i Ørestaden kan lokke lidt flere iværksættere til bydelen - her er dejligt at være, lyst og højt til himlen. Ørestaden byder på en lokal stemning fra folk, der gerne vil være med til at få en ny bydel gjort fuld af liv.
Når vi snakker om butikker i Ørestaden, må man altså også tage hatten af for Foodshop 55 i Ørestaden, som i den grad har været forgangsmænd og åbnet deres fantastiske cafe og bager her i Ørestaden.
Så vi håber og krydser fingre for flere butikker i Ørestaden - så skal beboerne bare huske, at huslejen på de dyre butiks lokaler  ikke bliver betalt af rosende ord og opbakkende smil - vi har også brug for salg og indtægt, hvis vi skal have mulighed for at blive liggende som butik i Ørestaden (-:Ingen kommentarer:

Send en kommentar