butikken

10. feb. 2011

MIBO foldepapir dyr

I al beskedenhed var det jo os der som de allerførste i Danmark opdagede de engelske små papir dyr som man selv skal klippe ud og klistre sammen. Og når jeg skriver vi så mener jeg selvfølgelig at det var Hr kreativ derhjemme der også den her gang var foran og foreslog at vi kiggede lidt mere på de her små dyr.
Det gjorde vi så og tog kontakt til engelske MIBO som er producenter af disse dyr (og andre ting) og som var glade for at kunne sende en bunke sæt af uglerne og zoo dyrene på deres første tur over vandet til DK - de var faktisk også instant succes og vi har hele vejen igennem fået rigtig god respons på de små venner. Til jul havde vi nogle jule dyr som hurtigt røg til værtindegaven, pakkespillet eller bare til pynt hjemme på hylden.

Det er som om markedet også har set sin del af wall stickers og tapet i alle afskygninger i den sidste lange tid og vi trængte til et andet udtryk.

Nu har vi netop bestilt en bunke mere af vores små dyr - denne gang er det skovens venner der kommer -  et egen, en grævling, en mus og en ræv. De kryber snart ind i butikken og bliver desuden efterfulgt senere af nogle helt andre dyr som man skal sy efter kyndig vejledning, men mere om det senere!

Hvordan det gik til at MIBO dyrene lige pludselig kunne findes i mange butikken i Danmark, og over overalt på nettet, når vi nu var de eneste der kendte til dem, er en helt anden historie som I kan få en anden gang!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar