butikken

5. jan. 2011

ISAK Design

Nyt år - nye leveringer af fantastiske ting til butikken....

Endelig er vores ISAK bestilling kommet - den var lige strandet lidt i England pga is og sne og vi var lige ved at opgive håbet men nu er der masser af meget fine ting fra ISAK i butikken.Vi er især forelsket i deres skåle/krukker som kommer i de dejligste små æsker, perfekt som gave men også bare lækkert at der er tænkt så meget over hvordan produktet tager sig ud.

ISAK designet kommer fra en en svensk pige som er bosat i England og designer ud fra nostalgiske minder fra hendes egen opvækst i Sverige.
Det ligner ikke rigtigt noget andet som er på markedet lige nu og blander ligedele retro med nye farve sammensætnigner og måder at designe på.

ISAK har også en rigtig god pris på deres ting, de små dipping skåle som også er perfekte til ungernes mælk eller en espresso koster 199,-
De større krukker med trælåg til marmelade, sukker, sennep osv koster 225,- for to stk igen i en super flot æske.ISAK laver også de skægeste bakker i flere forskellige størrelser. Den mindste bakke koster 179,- perfekt til olier og salt/peber ved siden af komfuret fx eller bare til to kopper kaffe. Fås med bl.a et familie motiv som de siger skal symbolisere alle de mangfoldige sammensatte familier der findes, en rigtig sød måde at gøre det på synes vi. De koster 179,-

Ingen kommentarer:

Send en kommentar